Kruševac Kruševac Najsavremenija farma 870m2

Blagica Kostić (licenca 2056) Blagica Kostić (licenca 2056)

Kruševac Najsavremenija farma 870m2

Kruševac Cerova, krusevac

€255,000

Prodaje se farma za koze sa objektom i kompletnom opremom za uzgoj. Objekat je pogodan i za smeštaj proizvodnog pogona ili magacina, uz manje prepravke na podu objekta i uklanjanje boksova i druge opreme.
Plac, na kome je objekat farme, se sastoji od dve katastarske parcele ukupne površine 1.5h.
Sam objekat farme ukupne je površine od 870m2, izgrađen je od betonskih temelja i podova, čelične konstrukcije i zidnih i krovnih sendvič panela debljine 8cm. Vrata i prozori izrađeni su od aluminijumskih profila sa vakuum staklima.
Objekat poseduje građevinsku i upotrebnu dozvolu, i upisan je u katastar nepokretnosti.
Deo placa od oko 1.1h je ograđeni žičanom ogradom i betonskim stubiovma dužine od oko 400m i deo do asfaltnog puta dužine od oko 100m betonskim parapetom i žičanim panelima. Urađene su i dve kapije za ulaz teretnih vozila i jedna za radnike i posetioce.
Oko objekta urađene su saobraćajnice za teretne kamione uklanjanjem humusa i dovoženjem i nabijanjem tampona.
Farma je priključena na električnu mrežu i vodovodnu instalaciju. Poseduje i rezervno napajanje sa vodom sa rezervoarom od 5m3 i hidroforom. Takođe, ima sopstvenu kanalizacionu mrežu sa septičkom jamom, atmosferskom kanalizacijom i drenažom. Dovedena je i gasna instalacija do placa farme, bez urađenog priključka. Farma je obezbeđena video nadzorom.
Na objekat je postavljeno 6 segmentnih vrata koja omogućavaju ulaz mehanizacije i većih vozila. Osvetrenjne farme je izvedeno led svetiljkama.
Farma poseduje opremljene boksove za negu životinja, sa jaslama, pregradama, sistemom pojilica. Poseduje i posebnu prostoriju i sistem za mužu zatvorenog tipa sa 14 muznih mesta, sa automatikom, namenjenom za funkcije muže i pranja sistema (CIP). U okviru objekta farme su i prostorije za negu jaradi (jaslice), prostor za radnike, garderoba, mini kuhinja, kancelarija i mokri čvor, sve opremljeno i funkcionalno. Cena nekretnine je €255000. Telefon: 063 344844

Provizija 2%.

Poljoprivredno zemljište 870 m² Godina izgradnje: – MAO-277240

Pogodnosti:


Essential SSL