Beograd Voždovac Banjica Kuća: Banjica, Paunov Breg

Blagica Kostić Blagica Kostić

Kuća: Banjica, Paunov Breg

Beograd Voždovac Banjica paunov breg

€315,000

EKSKLUZIVNA PRODAJA:
U prilici smo da ekskluzivno ponudimo zasebnu kuću ukupne površine 330m2 , na placu od 700m2. Dvorište je uređeno i kultivisano sa sistemom za automatsko zalivanje. Ukupna površina placa je drenirana, a sam objekat je zaštićen posebnim drenažnim kanalom. Kuća je građena po savremenim standardima hidro i termoizolacije (dvostruki spoljašnji zidovi sa termo i parnom izolacijom) i sa međuspratnom termoizolacijom. Poseduje zimsku (toplu) baštu - zastakljenu terasu sa ozidanim roštiljom. Povezana je (regularno) na gradsku kanalizaciju. Kuća je na tri nivoa, suteren, prizemlje i sprat.
Prvi nivo - suteren čine: garaža sa nasteršnicom i parking prostorom za dva automobila; kotlarnica/ostava; studio sa kupatilom; perionica i veliki garderobni prostor. Ovaj prostor je pogodan za kancelarijski prostor, radionicu...
Drugi nivo - prizemlje sprat čini četvorosobni stan sa jednom velikom dnevnom sobom, trpezarijom i kuhinjom; tri spavaće sobe su velike, sa dva kupatila i odvojenim toaletom. Na toj etaži je i velika terasa-zimska bašta otvorena prema dvorištu.
Treći nivo je u tzv. “sivoj fazi” i čini ga jedan dvoiposoban stan sa kuhinjom; dnevnom sobom / trpezarijom, spavaćom sobom, kupatilom, dečijom sobom i dve terase. Ovaj prostor ostavlja mogućnost da ga budući vlasnik uredi prema svojim umetničkim afinitetima.
Kuća je opremljena klimom, telefonom, sa TV/internetom. Grejanje nezavisno, (struja, nafta) sa ukopanom cisternom kapaciteta 3750 l.
Kuća je uknjižena i odmah useljiva. Cena nekretnine je €315000. Telefon: 063 344844

Provizija 2%.

Sobe: 7 Kupatila: 3 Bez nameštaja Kuća 330 m² Sprat: 0 / 3 Godina izgradnje: – FLT-599550

Dodatno:

Pogodnosti:

Slične nekretnine u Voždovac

Essential SSL