Stara Pazova Stari Banovci LUKSUZNA VILA SA BAZENOM NA 20 KM OD BEOGRADA

Marko Mitić (licenca 3985) Marko Mitić (licenca 3985)

LUKSUZNA VILA SA BAZENOM NA 20 KM OD BEOGRADA

Stara Pazova Stari Banovci Pavla Šašića, Stari Banovci

€540,000

Na svega 20km od Beograda i na samo par minuta hoda od šetališta i Dunavske promenade u Starim Banovcima, ekskluzivno prodajemo Luksuznu vilu sa bazenom i prelepo uređenim dvorištem. Ograđena i ušuškana zelenilom pruža maksimalnu privatnost i predstavlja pravu oazu mira i relaksacije.
Vila je površine 331m2, sastoji se iz dva nivoa. Prizemlja na kojem se nalazi ulazni hodnik, dve spavaće sobe, 2 kupatila, kuhinja sa trpezarijom kao i prostrani dnevni boravak iz kog se izlati na prostranu terasu sa koje se puža pogled na bazen i zelenilo Na spratu se nalaze još 3 spavaće sobe i 2 kupatila.
Cela vila je uknjižena, u izvanrednom stanju i nikakva dalje ulaganja nisu potrebna, prodaje se sa ugradnim nameštajem i belom tehnikom u kuhinji.
Pokrivena je tehničkim sistemima zaštite (video nadzorom i alarmom), interfonom i kapijom na automatsko i daljinsko otvaranje.
Kroz ceo plac su izvedeni struja, voda i rasveta.
Gajeni travnjak i zimzeleno rastinje su pokriveni potpuno automatskim zalivanjem i redovno održavani.
Na placu, površine 12.6ari se nalazi uređeni parking od 10 mesta unutar dvorišta i 5 ispred.
Zidani bazen sa mozaik pločicama je dimenzija 6x10 metara, ima automatsko grejanje, doziranje hemije, slap, prateću opremu za održavanje i oko bazena je 2022. postavljena nova i moderna deking podloga.
Zemljište, pomoćni objekat uz bazen kao i sam bazen sa šankom, tušem toaletom i ostavom su takođe uknjiženi.
Sama vila je uknjižena kao 3 posebne stambene jedinice, poseduje 3 odvojena brojila kao i 3 posebna kotla za etažno grejanje.
Detaljniji prikaz kao I bolji doživljaj sam nekretnine možete videti na video prezentacijama prizemlja I spoljašnjosti kuće koji se nalaze na sledećim linkovima. Cena nekretnine je €540000. Telefon: 060 5930763

Provizija 2%.


Sobe: 6 Kupatila: 4 Kuća 331 m² Sprat: - / 2 Godina izgradnje: – DUP-055465

Dodatno:

Pogodnosti:


Essential SSL